Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help
 
Suport 24/7
Contact service
Contact asigurari
Formulare de suport
Showroom-uri

Plata cu cardul in rate fara dobanda

eMAG  ›  Info Center  ›  Servicii  ›  Plata cu cardul in rate fara dobanda

La eMAG poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

 

- Card CETELEM

-  ING Credit Card – ING Bank

- Star CARD – Banca Transilvania
- CardAvantaj si Optimo Card 
- Card Raiffeisen Bank *doar pentru produsele vandute de eMAG
- Bonus Card Garanti
- BRD Finance

- BCR – Cardul BUN de PLATA

- Bancpost

- EuroLine American Express si EuroLine-MasterCard

 

 

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 

Pasul 1: alegi numarul de rate dorit, introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;
Pasul 2: alegi numarul de rate dorit disponibile pentru tipul tau de card;
Pasul 3: apesi butonul Plateste.

 

In cazul platii cu cardul de credit ING Credit Card, introduci datele cardului si apesi butonul Plateste. Dupa efectuarea platii, vei putea esalona valoarea cumparaturii in rate raspunzand cu optiunea dorita la SMS-ul trimis de banca.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

payu-2-300x190payu-3-300x192

 

 

 

 

 

 

 

 

Folosind ING Credit Card beneficiezi de 12 rate fara dobanda, 24 sau 36 de rate cu dobanda 12%  sau plata integrala.

 

 

Programul de plata in rate folosind cardul ING Credit Card este disponibil pentru toate cumparaturile mai mari de 100 lei efectuate atat online, cat si in showroom, pentru orice produs listat in site-ul eMAG inclusiv produsele Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru a plati online, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Online cu card bancar” cu plata integrala. Ulterior efectuarii tranzactiei, banca iti ofera posibilitatea de a o esalona in 12 rate cu 0% dobanda sau in 24 sau 36 de rate cu o dobanda anuala de 12%. Iti poti exprima optiunea raspunzand la SMS-ul care confirma efectuarea platii sau sunand la serviciul de Relatii Clienti al bancii. Chiar daca nu optezi pentru rate, pentru tranzactia efectuata cu cardul beneficiezi de o perioada de gratie de pana la 45 de zile.

 

Programul de rate se aplica pentru cardurile de credit ING emise dupa data de 15 iulie 2013 si care nu inregistreaza intarzieri la plata sumelor datorate
Pentru orice intrebari, suna la: My’Line – Relatii Clienti disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana:

 

Telekom:   021 402 83 91
Orange:    0374 13 83 91
Vodafone: 0372 38 83 91
RCS&RDS: 0314 06 83 91

Folosind cardurile de credit STAR BT beneficiezi de 12 rate fara dobanda in perioada 22.08.2016 – 04.09.2016!

 

 

 Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile de credit Star BT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online
Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de  12 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata la eMAG!

 

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit:  12 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Puteti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: 12 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

Informatii suplimentare despre cardurile de credit STAR BT se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua ROMTELECOM

0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international

*8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange

 

CardAvantaj

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 4 sau 6 RATE fara dobanda sau plata integrala in perioada 30.08.2016 – 15.09.2016!

 

 

In perioada 01.08.2016-31.08.2016, poti achita online in 12 rate comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

 

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace, cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in 4 sau 6 Rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti plati offline in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: plata integrala sau plata in 4 sau 6 Rate fara dobanda. Plata din contul de bonus CardAvantaj este disponibila doar pe POS-urile din showroom-urile eMAG.

 

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

 

Optimo Card

 

Poti achita integral sau in 18, 24 sau 36 de rate* (cu dobanda avantajoasa de 19% pe an) prin Optimo Card, in showroom sau online (pentru tranzactii de minimum 500 lei).

 

Cum platesc online prin Optimo Card:
Folosind Optimo Card platesti integral sau beneficiezi de rate extinse pentru comenzi de minimum 500 lei!

Pentru a plati online cu cardul, selecteaza din pagina de plata optiunea dorita: 18, 24 sau 36 de rate* sau integral.

 

Iata un exemplu de calcul pentru achizitionarea unui produs in valoare de 2.000 lei, in 36 de rate prin Optimo Card:

Valoare produs: 2.000 lei
Numar de rate: 36
Valoarea ratei lunare**: 73.31 lei

 

*DAE aferenta unei linii de credit de 5.367 lei utilizata integral printr-o tranzactie in rate si rambursata in rate egale timp de 12 luni va fi de 20.36%.
**Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

Folosind cardul Raiffeisen Bank beneficiezi de 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

In perioada  01.08.2016 – 31.08.2016, poti achita online in 12 rate fara dobanda comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

 

Plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, este disponibila atat pentru platile online cat si la Showroom doar pentru produsele vandute de eMAG.

Gasesti aceasta mentiune in dreptul produselor.

 

Cand vrei sa folosesti aceasta optiune de plata, asigura-te ca produsul este vandut de eMAG si nu de un partener eMAG Marketplace.

 

Cand ai in cos produse eMAG si produse oferite de un partener eMAG Marketplace, nu poti folosi plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi. Iti recomandam fie sa trimiti o comanda separata pentru produsele oferite de eMAG, pe care sa o platesti in rate fara dobanda, fie sa alegi un alt mod de plata pentru toate produsele.

 

Programul Multishop – Rate fara dobanda este atasat cardurilor de cumparaturi:

- Raiffeisen Bank Standard

- Raiffeisen Bank Vodafone

- Raiffeisen Bank Gold

- Raiffeisen Bank World

 

Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, poti plati in rate produsele vandute de eMAG.

 

Folosind cardul Garanti Bonus Card beneficiezi de 4 RATE fara dobanda sau plata integrala!

 

 

In perioada 01.08.2016 – 31.08.2016, poti achita online in 12 Rate fara dobanda comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.


 

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardul Garanti Bonus Card este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG, cat si in showroom, pentru produse comercializate si livrate de eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Online cu card bancar” si alegeti modalitatea de plata dorita: 4 Rate fara dobanda sau integral.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Poti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni:  4 Rate fara dobanda sau plata integrala.

Folosind cardurile participante BRD Finance, beneficiezi de 3 sau 6 RATE 0% DOBANDA sau plata integrala!

 

 

In perioada 01.08.2016 – 31.08.2016, poti achita online in 12 rate fara dobanda comenzile ce contin exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 

 

Programul de plata in RATE 0% DOBANDA folosind cardurile de credit BRD Finance MasterCard (allinclusive BRD Finance, „Bani doar Bani”, Real, Catena, Dacia, Daniel, Diverta, Goldo, Praktiker, Reader’s Digest, Tarsago, Renault, Rombiz, Staer, Altex, Media Galaxy) este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG, cat si in Showroom, pentru comenzile eMAG, respectiv eMAG – Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Puteti plati prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile aceleasi optiuni: 3 sau 6 RATE 0% DOBANDA sau integral, prin plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile.

 

Pentru a plati online prin card, selectati modalitatea de plata “Online cu card bancar” din procesul de comanda si numarul de rate dorit:  3 sau 6 RATE RATE 0% DOBANDA sau integral, prin plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile.

 

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 900 lei, rambursată prin “6 RATE 0% DOBANDA” oferită de BRD Finance IFN S.A la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0 %; valoarea ratei lunare: 150  lei; durata contractului de credit: 6 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 900 lei; valoarea totală platibilă: 900 lei. Pentru administrarea contractului de emitere card, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul de tranzactii efectuate.Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.
Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 5.367 lei, rambursată prin “PLATA CU PERIOADĂ DE GRAŢIE” oferită de BRD Finance IFN S.A la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard, în timpul perioadei de maximum 47 de zile de graţie: dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0% valoarea ratei unice: 5.367 lei; durata: între 18-47 de zile, în funcţie de data efectuării tranzacţiei, conform contract; costul total al creditului: 0 lei ; valoarea totală a creditului: 5.367 lei; valoarea totală platibilă: 5.367 lei. Pentru administrarea contractului de emitere card, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul de tranzactii efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

 

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
- e-mail: creditonline@brd.ro
- telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
- program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

 

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: 021-301.48.30.

Folosind cardul BUN de PLATA beneficiezi de 2, 3 sau 4 RATE fara dobanda sau plata integrala!

 

 

In perioada 01.08.2016 – 31.08.2016, poti achita online in 12 rate fara dobanda comenzile ce contin  exclusiv produse din categoriile Asigurari RCA online si Asigurari de calatorie.

 


Programul de plata in rate fara dobândă folosind Cardul BUN DE PLATA este disponibil pentru cumparaturi atat online, pe site-ul eMAG cat si in showroom-uri, pentru produse comercializate si livrate de eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.

 

 

In program sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate în Program:

- BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

- BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

- MasterCard GOLD EUR

- BCR Wizz Air MasterCard

- EPB Platinum sau World Signia MasterCard

şi care, la momentul efectuarii tranzactiei solicita facilitatea „Rate fara dobanda”.

 

 

Poti plati online pe site-ul eMag si prin intermediul POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile urmatoarele optiuni de 2, 3 sau 4 Rate fara dobanda sau plata integrala.

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si numarul de rate dorit: 2, 3 sau 4 Rate fara dobanda sau plata integrala. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile BUN de PLATA , suna la: 0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit din orice reţea naţională.

Folosind cardurile Bancpost beneficiezi de 3 sau 6 RATE fara dobanda sau plata integrala.

 

Programul de plata in rate fara dobanda folosind cardurile Bancpost este disponibil doar pentru cumparaturi in showroom-urile eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.
Poti plati prin intermediul terminalelor POS in toate showroom-urile eMAG din tara, fiind disponibile urmatoarele optiuni de 3 sau 6 rate fara dobanda sau plata integrala.
Cardurile Bancpost pentru care este disponibil programul rate fara dobanda sunt urmatoarele:
-    WIZZ Bancpost MasterCard World
-    American Express Gold
-    American Express Green
-    Visa Gold
-    Visa Classic

 

Pentru informatii suplimentare, poti utiliza serviciul interactiv ALO Bancpost:

Telefon: 0213084306, 0800800228, 0372181306, 0213084557 sau 0372181557.

Email: creditcardinfo@bancpost.ro

Folosind cardurile EuroLine American Express si  EuroLine-MasterCard emise de ERB Retail Services beneficiezi de 3 sau 6 RATE fara dobanda, plata in Rate Usoare (intre 7 si 24 de rate cu un cost de doar 1% pe luna) sau plata integrala.

 

 

Programul de plata in rate fara dobanda si plata in Rate Usoare folosind cardurile EuroLine American Express sunt disponibile doar pentru cumparaturi in showroom-urile eMAG, cu exceptia comenzilor eMAG – Marketplace.

 

Programul de plata in rate fara dobanda si plata in Rate Usoare folosind cardurile EuroLine-MasterCard sunt disponibile pentru cumparaturi de minimum 200 lei atat pe site-ul eMAG, cat in showroom-urile eMAG.

 

Plata in rate prin cardurile EuroLine-MasterCard pentru comenzile eMAG – Marketplace este disponibila doar pentru tranzactiile online.

 

Selectia numarului de rate pentru plata online cu cardurile EuroLine-MasterCard se efectueaza astfel:

1. Faci cumparaturi de minimum 200 de Lei cu plata integrala,

 

2. Primesti un SMS prin care esti informat ca poti transforma suma platita in 3 sau 6 Rate fara dobanda sau 7-24 Rate Usoare.

 

3. Raspunzi la SMS imediat sau oricand in urmatoarele 3 zile, cu valoarea tranzactiei si numarul de rate in care vrei sa platesti.

 

Iata un calcul DAE pentru o achizitie de 2.000 lei in 24 de Rate Usoare:

 

Pentru cumparaturi in valoare de 2.000 Lei in 24 de rate, costurile de finantare prin ERB Retail Services sunt: DAE 18,02%, dobândă 12%, comision lunar de administrare – 4,5 Lei, rata lunart este 98,65 Lei, suma totala de restituit fiind 2.367,53 Lei.

 

Pentru informatii suplimentare, poti utiliza serviciul interactiv ALO Euroline:

Telefon: 0213084000, 0372181000 sau 0801001111;

E-mail: relatiiclienti@euroline-cards.ro

Folosind Cardul CETELEM in perioada 18.08.2016 – 10.09.2016, beneficiati de 12 rate fara dobanda la comenzi online eMAG de peste 1.000 lei.

 

*Pentru achizitiile online cu cardul CETELEM sub 1.000 lei, tranzactia este procesata cu perioada de gratie de pana la 45 de zile.

 

 

Programul de plata folosind cardurile de credit Cetelem este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul eMAG, respectiv eMAG – Marketplace cat si in showroom-urile eMAG.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar”, introdu datele cardului tau si finalizeaza tranzactia.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde.

 

 

Pentru platile efectuate cu cardul Cetelem, Cetelem va contacta titularul de card pentru confirmarea tranzactiei.

In cazul in care numarul de telefon al titularului de card nu este actualizat in sistemul CETELEM, se poate contacta gratuit Call Centeruul CETELEM pentru postarea tranzactiilor eligibile in 12 rate fara dobanda.

 

Pentru activarea serviciului 3D-Secure, accesati pagina de activare aici

Informaţii la înregistrarea în serviciul 3D-Secure

Parola iniţială este formată din:

  • Primele 10 cifre din numărul de dosar
  • Ultimele 4 cifre din numarul de card

Exemplu:

Număr dosar:422xx5xxx91100 (numărul de dosar îl puteţi afla de pe contractul de credit)
Număr  card: 5126720000001234 (numărul de card este afişat pe faţa cardului dvs. de credit)
Parola iniţială va fi:422xx5xxx91234
De asemenea va trebui să stabiliţi un mesaj ajutător în cazul în care se uită parola şi un mesaj de întâmpinare  ca un factor suplimentar de siguranţă la efectuarea plăţii pe care trebuie să-l verificaţi înaintea introducerii parolei 3D-Secure.

 

 

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile Cetelem, apeleaza: Call Center Cetelem la numarul de telefon: 021.305.12.00 / 0750.100.101

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare