Promoțiile săptămânii Resigilate Lichidări de stoc Card Cadou

Garantia produselor

eMAG  ›  Info Center  ›  Garantii si service  ›  Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.emag.ro , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte,

 

In cazul produselor vandute si livrate de www.emag.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Depanero SRL , partener  de service eMAG.
In cazul certificatelor de garantie emise de Depanero SRL , iti oferim serviciul “Pick-up & Return” care presupune preluarea si inapoierea produsului  in conditii de gratuitate.
In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Depanero SRL. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte.

 

eMAG Marketplace

 

In cazul produselor achizitionate de la partenerii nostri din eMAG Marketplace, vei primi la livare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia produselor achizitionate de la partenerii nostri este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

 

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru de service autorizat va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Daca nu ai primit certificatul de garantie in contul din site sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la receptia produsului completand Formularul de sesizari.

 

Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare