Promoțiile săptămânii Resigilate Lichidări de stoc Card Cadou

Cum comand online

eMAG  ›  Info Center  ›  Comenzi si livrare  ›  Cum comand online

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigheaza prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul “Adauga in cos”

 

buton_adaug_cos

 

La adaugarea produselor in cos, vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
Mure 2

 

eMAG Marketplace

In cosul de cumparaturi, poti avea simultan atat produse vandute si livrate de eMAG, cat si de partenerii din eMAG Marketplace, grupate dupa partenerul care le comercializeaza. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii precum si linkuri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.

 

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

 

Dupa ce ai ales produsele, completeaza detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub “Cosul de cumparaturi”. Dureaza maxim 1-2 minute.

 

a. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi  butonul de “Trimit comanda”.
b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul din dreapta si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Trimit comanda”.

 

 

cum comand

 

 

Modalitatea de plata

Poti alege sa platesti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Poti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

 

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.

 

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Trimit comanda”. In scurt timp vei primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare