Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help
 
Suport 24/7
Contact service
Contact asigurari
Formulare de suport
Showroom-uri

Carduri cadou & vouchere

eMAG  ›  Info Center  ›  Servicii  ›  Carduri cadou & vouchere

Cardurile cadou pe care le-ai primit si voucherele pe care le-ai castigat in urma campaniilor eMAG sau pe care ti le-am daruit pentru ca dorim sa iti multumim ca ne esti client, se gasesc in contul tau de client, in sectiunea “Carduri cadou & vouchere”.

 

Cardul cadou eMAG este un cupon cu valoare emis de eMAG.ro, pe care il poti folosi pentru plata comenzilor de produse oferite de eMAG sau de partenerii eMAG Marketplace (mai putin Asigurari si Roviniete). Pentru plata comenzilor din Supermarket poti folosi doar Cardul cadou Supermarket.

 

Orice card cadou sau voucher iti ofera beneficii specifice, pe care le gasesti in emailul pe care l-ai primit odata cu cardul cadou sau voucherul. Aceste informatii sunt si in contul tau de client, impreuna cu detalii despre cum poti folosi cardurile si voucherele pe care le ai.

 

Conditiile de folosire a voucherelor pe care le-ai primit in urma campaniilor eMAG sunt explicate pe larg in regulamentul si pagina campaniei.

 

 

Dupa ce ai ales produsele dorite, adauga seria formata din 16 cifre in campul special “Adauga card cadou” din cosul de cumparaturi.

 

Seria cardului cadou este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea CARDULUI.

 

 

Razuieste banda de pe spatele Cardului Cadou pentru a afla Seria acestuia. Dupa ce ai ales produsele dorite, adauga seria formata din 16 cifre tiparita pe card, in campul special “Adauga card cadou” din cosul de cumparaturi. In momentul utilizarii seriei cardulului cadou, va trebui sa introduci parola primita impreuna cu Cardul Cadou.

 

card_cadou_info_1

- Acceseaza sectiunea Carduri Cadou eMAG
- Alege valoarea cardului, poate fi intre 10 – 3.000 RON
- Adauga datele destinatarului (nume, adresa de email)
- Completeaza numele tau, alaturi de un mesaj personalizat
- Plateste online cu cardul bancar

 

Avantajele Cardului Cadou eMAG

 

- Cardul Cadou poate fi folosit imediat, scazand valoarea Cardului din valoarea comenzii
- Folosind Cardul Cadou pot fi achizitionate orice produse din oferta eMAG
- Nu exista nicio taxa sau comision de emitere – beneficiarul va folosi suma integrala achitata de tine.

Cardul cadou Supermarket este un cupon cu valoare emis de eMAG.ro, care poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi de produse din categoria Supermarket (produse vandute in parteneriat cu Mega Image).

 

Acesta este un card cadou care poate fi obtinut doar in urma unei campanii din categoria Supermarket, neputand fi cumparat si din site, precum cardul cadou eMAG.

 

Cardul cadou Supermarket poate avea doar valoare fixa, nu si procentuala.

 

Atunci cand folosesti cardul cadou Supermarket pentru a plati o comanda, primesti pe loc o reducere egala cu valoarea cardului, in functie de regulamentul campaniei in urma careia a fost obtinut cardul cadou Supermarket.

 

Daca pentru plata totala sau partiala a unei comenzi Supermarket ai folosit un card cadou Supermarket si vrei sa anulezi comanda, cardul cadou se va reactiva si il vei putea folosi in limita termenului de valabilitate a acestuia.

 

In cazul in care ai inregistrat o comanda Supermarket iar apoi te-ai razgandit si vrei sa renunti la o parte dintre produse, cardul cadou Supermarket se va aplica doar daca noua valoare a comenzii depaseste valoarea minima comunicata in campanie.

 

Daca inregistrezi o comanda care contine atat produse eMAG/Marketplace cat si produse din categoria Supermarket, cardul cadou Supermarket se aplica exclusiv la valoarea comenzii Supermarket.

 

Pentru plata comenzilor Supermarket nu poti folosi cardul cadou eMAG, ci doar cardul cadou Supermarket.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare