Salut,

Contul meu
intra in cont

Nu ai cont? Click aici

Cosul meu

Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Produse
 
Suport 24/7
Contact service
Contact asigurari
Formulare de suport
Showroom-uri

Cardul Cadou

eMAG  ›  Info Center  ›  Servicii  ›  Cardul Cadou

Cardul Cadou eMAG este un cupon cu valoare emis de eMAG.ro si poate fi utilizat numai pe site-ul www.eMAG.ro,  atat pentru produsele vandute si livrate de eMAG, cat si pentru produsele oferite de partenerii din eMAG Marketplace (cu exceptia categoriilor Asigurari si Supermarket).

 

Cardul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in e-mailul/scrisoarea receptionata odata cu acesta.
Exceptie fac Cardurile Cadou obtinute de client in campaniile speciale desfasurate de eMAG; in aceasta situatie, Cardul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, in conditiile si cu restrictiile mentionate explicit in regulamentul si pagina Campaniei.
Cardul Cadou este valabil numai pentru comenzi online pe site-ul www.eMAG.ro.

 

Dupa ce ai ales produsele dorite, adauga seria formata din 16 cifre in campul special “Adauga card cadou” din cosul de cumparaturi.

 

Seria cardului cadou este valabila pentru o singura comanda la care vei obtine pe loc o reducere egala cu valoarea CARDULUI.

 

 

Razuieste banda de pe spatele Cardului Cadou pentru a afla Seria acestuia. Dupa ce ai ales produsele dorite, adauga seria formata din 16 cifre tiparita pe card, in campul special “Adauga card cadou” din cosul de cumparaturi. In momentul utilizarii seriei cardulului cadou, va trebui sa introduci parola primita impreuna cu Cardul Cadou.

 

card_cadou_info_1

- Acceseaza sectiunea Carduri Cadou eMAG
- Alege valoarea cardului, poate fi intre 10 – 3.000 RON
- Adauga datele destinatarului (nume, adresa de email)
- Completeaza numele tau, alaturi de un mesaj personalizat
- Plateste online cu cardul bancar

 

Avantajele Cardului Cadou eMAG

 

- Cardul Cadou poate fi folosit imediat, scazand valoarea Cardului din valoarea comenzii
- Folosind Cardul Cadou pot fi achizitionate orice produse din oferta eMAG
- Nu exista nicio taxa sau comision de emitere – beneficiarul va folosi suma integrala achitata de tine.

Cardul cadou Supermarket este un cupon cu valoare emis de eMAG.ro, care poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi de produse din categoria Supermarket (produse vandute in parteneriat cu Mega Image).

 

Acesta este un card cadou care poate fi obtinut doar in urma unei campanii din categoria Supermarket, neputand fi cumparat si din site, precum cardul cadou eMAG.

 

Cardul cadou Supermarket poate avea doar valoare fixa, nu si procentuala.

 

Atunci cand folosesti cardul cadou Supermarket pentru a plati o comanda, primesti pe loc o reducere egala cu valoarea cardului, in functie de regulamentul campaniei in urma careia a fost obtinut cardul cadou Supermarket.

 

Daca pentru plata totala sau partiala a unei comenzi Supermarket ai folosit un card cadou Supermarket si vrei sa anulezi comanda, cardul cadou se va reactiva si il vei putea folosi in limita termenului de valabilitate a acestuia.

 

In cazul in care ai inregistrat o comanda Supermarket iar apoi te-ai razgandit si vrei sa renunti la o parte dintre produse, cardul cadou Supermarket se va aplica doar daca noua valoare a comenzii depaseste valoarea minima comunicata in campanie.

 

Daca inregistrezi o comanda care contine atat produse eMAG/Marketplace cat si produse din categoria Supermarket, cardul cadou Supermarket se aplica exclusiv la valoarea comenzii Supermarket.

 

Pentru plata comenzilor Supermarket nu poti folosi cardul cadou eMAG, ci doar cardul cadou Supermarket.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare