Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Laptop, Tablete & Telefoane
PC, Periferice & Software
TV, Audio, Foto & Gaming
Electrocasnice & Climatizare
Tehnologii SMART
Fashion
Ingrijire personala & Cosmetice
Carti, Birotica & Cadouri
Casa, Bricolaj & Petshop
Sport & Activitati in aer liber
Auto, Moto & RCA
Jucarii, Copii & Bebe
Supermarket
 
Suport 24/7
Contact service
Contact asigurari
Formulare de suport
Showroom-uri

Asigurari RCA

eMAG  ›  Info Center  ›  Informatii generale  ›  Asigurari RCA

Nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand? Stim ca este dificil sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA 2014 in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online, cu ajutorul caruia vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania si poti alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram acasa, gratuit. Simplu si rapid, nu?

 
Nume:   Dante International SA
Numar inregistrare Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari:   RAJ-401304
Nr.Reg.Com:   J40/372/202
CIF:   RO14399840
Capital social:   837.130 RON
Sediul:   Str. Virtutii nr. 148, Sector 6, BUCURESTI, cod 060787

 

Politele de asigurare RCA se livreaza GRATUIT oriunde in tara prin intermediul DPD dupa cum urmeaza:

 

– Comenzile inregistrate de luni pana vineri, pana in ora 18:00, vor fi livrate a doua zi.

– Comenzile inregistrate sambata, pana in ora 13:00, vor fi livrate luni in Bucuresti si marti in celelalte judete.

– Comenzile inregistrate sambata, dupa ora 13:00 si duminica (intreaga zi), vor fi livrate marti.

 

Produsele sunt sigilate in plic si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cum pot comanda?

Pentru a comanda o polita de asigurare RCA pe eMAG.ro, este necesar sa parcurgi urmatorii pasi. Completarea datelor se face in conditii de siguranta maxima, pagina fiind protejata folosind protocolul https.

 

Intra pe calculatorul de pe site si introdu datele de identificare ale autoturismului. Fiecare camp al formularului este insotit  si de instructiuni detaliate pentru completare. Toate campurile calculatorului sunt obligatorii pentru a obtine oferta de pret si pentru a putea inregistra comanda.

Dupa ce ai completat toate campurile si ai apasat butonul “afiseaza oferte”, vor fi calculate in mod automat preturile pentru 6 si 12 luni de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale – nu sunt percepute taxe suplimentare.

Poti alege oferta de asigurare dorita, adaugand-o in cos ca pe orice alt produs comandat pe www.emag.ro. Poti adauga in aceeasi comanda si alte produse de pe eMAG.ro.

Comanda este procesata de eMAG Asigurari, care tiparesc si livreaza polita de asigurare.

 

Cum pot plati?

Asigurarile RCA comandate pe www.emag.ro pot fi platite prin urmatoarele metode: ramburs, card online sau ordin de plata. Polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii in contul eMAG Asigurari. Politele achitate cu cardul online, sunt valabile incepand cu data start mentionata pe polita, dupa confirmarea tranzactiei de catre procesatorul de plati.

 

Conform legislatiei in vigoare la livrarea politei de asigurare veti primi si un decont de plata, aceste documente fiind suficiente daca se doreste inregistrarea in contabilitate.

 

Livrarea decontului se efectueaza exclusiv in format electronic, prin adaugarea acestuia in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Se poate solicita returul politei de asigurare livrate doar in situatia in care datele din polita livrata nu corespund cu cele introduse de client in momentul comenzii.

 

Costurile de retur vor fi suportate de catre DANTE INTERNATIONAL S.A..

 

Adresa la care se returneaza politele este:

Soseaua Bucuresti – Nord, nr. 15-23, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 5, Voluntari, judetul Ilfov.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. („eMAG”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 6606.

 

S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dante International S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art.12);

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

– dreptul de opozitie (art.15);

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

– dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Dante International S.A. in conformitate cu urmatoarele scopuri:

– efectuarea de comenzi on-line;

– facturarea bunurilor si serviciilor comandate de dumneavoastra.

 

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor si asigurarilor propriu zise. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare