Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:


Vandut de:

eMAG

Vezi produse similare in functie de:

Descriere

POARTA CATRE SANATATEA NOASTRA!!!

Un concept special elaborat de TEFAL, inspirat de idea unei alimentatii sanatoase si in acelasi timp gustoase, creat in scopul pastrarii calitatilor nutritive ale produselor si sa aduca satisfactia in urma alimentatiei sanatoase. Elaborat prin efortul comun al expertilor TEFAL si un grup de nutritionisti si specialisti in sfera alimentatiei sanatoase. Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, DELICIOS.... SI GUSTOS !!!

Varietate de retete mai mare pentru un bun echilibru in alimentatie – puteti gati cartofi prajiti, carne, legume, dulciuri. Nutritie: mai putina grasime, mai multa placere cu doar 3% grasimi: doar o lingura de ulei pentru 1 kg de cartofi prajiti. Unele retete se pot gati si fara ulei. Masurarea uleiului - o lingurita ingenioasa de 1,4 cl pentru masurarea cantitatii de ulei (beneficiile pentru sanatate validate de medici) Tehnologia ActiFry combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant. Elementele detasabile se pot spala in masina de spalat vase Tava automata pentru amestecare cu paleta de amestecare
 

POARTA CATRE SANATATEA NOASTRA!!!

Un concept special elaborat de TEFAL, inspirat de idea unei alimentatii sanatoase si in acelasi timp gustoase, creat in scopul pastrarii calitatilor nutritive ale produselor si sa aduca satisfactia in urma alimentatiei sanatoase. Elaborat prin efortul comun al expertilor TEFAL si un grup de nutritionisti si specialisti in sfera alimentatiei sanatoase.

 

Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, DELICIOS.... SI GUSTOS !!!

Varietate de retete mai mare pentru un bun echilibru in alimentatie – puteti gati cartofi prajiti, carne, legume, dulciuri.

 

Nutritie: mai putina grasime, mai multa placere cu doar 3% grasimi: doar o lingura de ulei pentru 1 kg de cartofi prajiti. Unele retete se pot gati si fara ulei.

Masurarea uleiului - o lingurita ingenioasa de 1,4 cl pentru masurarea cantitatii de ulei  (beneficiile pentru sanatate validate de medici)

   

 

 

 

Tehnologia ActiFry combina pulsul de caldura cu circularea optimizata a aerului cald pentru a da acea senzatie de crocant.

 

 

 

Elementele detasabile se pot spala in masina de spalat vase

 

Tava automata pentru amestecare cu paleta de amestecare