Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1
26999 Lei
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help

Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1 Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1 Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1 Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1 Camera Auto DashBoard Prestigio RoadRunner HD 1
  Opinia clientilor:
  Vandut de:
  26999 Lei
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: PCDVR720P01

  Descriere

  Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de inregistrat, care este martor de incredere in orice situatie neprevazuta sau accident din trafic. Aparatul are un procesor puternic ce permite o inregistrare HD 720P la o rezolutie de 1280 x 720 si 30 cadre pe secunda, astfel incat orice detaliu este redat cu maximum de claritate.
   
  Dispozitivul poate inregistra pe card SD cu o capacitate de pana la 32GB si este capabil sa stocheze pana la 6 ore de filmare, are playback in timp real si permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de optiunea de ajustare automata a sensibilitatii la lumina si reda imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
   
  O alta caracteristica importanta este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite inregistrarea unei suprafete mult mai mari din aria vizuala. Senzorii de miscare permit identificarea potentialelor scene importante filmate, astfel incat nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor inregistrate.
   
  RoadRunner HD1 rezista la temperaturi variate, de la -35?C pana la +70?C, asa ca poate fi folosit atat in conditii de caldura extrema, cat si la temperaturi foarte scazute.
  Aparatul functioneaza cu o baterie Li-Ion ce poate fi reincarcata sau cu un incarcator pentru masina DV de 5V, asa ca indiferent de distanta, RoadRunner este disponibil in orice moment.

  Specificatii

  Caracteristici

  Altele Baterie Lithium Ion 800 mAh
  Digital Video Format: AVI
  Tip Accesoriu Camera Auto
  Porturi AV OUT
  mini-USB
  Caracteristici speciale Rezolutie senzor: 5 MP
  Senzor CMOS
  Dimensiune senzor: 1/4 "
  IR Illuminate
  Auto Start
  Rezolutie video maxima:1280x720
  30 fps
  Suporta pana la 32GB MMC/SD Card
  Display Color 2.5" LCD
  Wide 120˚ viewing angle
  Culoare Negru

  Produse similare: