Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite
Favorite
Cosul meu

Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse

intra in cont
Produsul a fost adaugat in cos
vezi detalii cos
Oferta Produse
eMAG Help
TV, Audio, Foto & Gaming / Audio HI-FI & Profesionale / Audio Hi-Fi / Boxe / Boxe Bose

Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite

Produsul nu mai face parte din oferta eMAG. Cumpara produse asemanatoare:

Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite Boxe Multimedia Bose Companion 5, Graphite
  Opinia clientilor:
  Vandut de:
  eMAG
  Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG
  Vezi produse asemanatoare in functie de:
  Cod produs: 47371

  Descriere

  Sistemul de boxe multimedia COMPANION® 5 este proiectat pentru a oferi incantarea sunetului surround generat direct de computerul tau - fara bataia de cap data de 5 boxe. Numai doua boxe mici si un modul ACOUSTIMASS® care se acunde usor sunt suficiente pentru a te apropia de performanta audio pe care ai astepta-o de la un sistem cu sunet surround de cinci boxe.
     
  Desktop entertainment

  Un sistem 5-boxe este excelent pentru sufragerie, insa nu e intotdeauna potrivit pentru birou, dormitor sau locul in care se afla calculatorul tau. Totusi, pentru a putea beneficia de toate caracteristicile sistemelor mentionate, fara bataia de cap pe care prea multe dispozitive pot sa ti-o creeze, sistemul COMPANION® 5 cu tehnologia TrueSpace® pune in centrul actiunii doua boxe de birou elegante si un modul compact. Sunetul pare sa te inconjoare, iar experienta e proiectata pentru cel care sta la calculator, deci ai tot timpul cel mai bun loc din casa.
     
  Cu Bose totul e la indemana

  Sistemul COMPANION® 5 prezinta un mic dispozitiv multifunctional care aduce la indemana reglarea volumului, o intrare auxiliara si o intrare de casti, avand o dimensiune mai mica decat un mouse normal. Boxele sunt livrate cu suporti complet asamblati pentru o performanta sporita si mai mult spatiu pe birou.
     
  Boxe-suporti preasamblati

  Boxele sunt livrate cu suporti complet asamblati pentru o performanta sporita si mai mult spatiu pe birou.

  Modulul ACOUSTIMASS® compact

  Permite folosirea boxelor mici si elegante, fara a renunta la calitate pentru frecventele joase. Modulul ramane ascuns, insa basii au aceeasi plenitudine si forta caracteristice Bose.

  Control pod

  Un dispozitiv multifunctional intuitiv si comod, care face extrem de usoara reglarea volumului, conectarea csttilor sau a altor surse, cum ar fi un player portabil pentru MP3-uri. 
     

   

  Specificatii

  Caracteristici

  Tip Boxe Multimedia
  Dimensiuni (W x H x D mm): Modul acustic: 173 x 218 x 42.5
  Speacker: 147 x 225 x 97
  Greutate (Kg) Modul acustic: 6.99
  Speacker: 0.9
  Continut pachet Pereche boxe
  Modul acustic

  Produse similare: