Estimat de livrare:

Vezi cand poti intra in posesia produsului

Vandut de:

eMAG

  • Livrare in doua ore

  • Livrare in aceeasi zi

  • Livrare gratuita

  • Deschiderea coletului la livrare

  • 3 ani garantie

Garantie inclusa: detalii

Persoane fizice: 24 luni

Produse similare

Descriere

Pasiti spre perfectiune cu aparatul foto avansat D7200. Acest DSLR agil in format DX ofera imagini statice deosebite, exceleaza la capitolul video si este complet conectat. Este rapid, versatil si pregatit sa faca fata aspiratiilor dumneavoastra. D7200 este sinonim cu perfectiunea. Sistemul de focalizare automata de varf, mostenit de la legendarele aparate foto profesionale Nikon, asigura captarea precisa a subiectului pana la -3 EV. Meniul dedicat pentru setari de film si optiunile avansate pentru controlul audio ofera cineastilor mai multa flexibilitate. Functiile pentru fotografierea darelor de lumina si filmele cursive cu efect de trecere a timpului extind optiunile creative, iar obiectivele NIKKOR asigura obtinerea unor detalii bogate. Tehnologiile Wi-Fi si NFC incorporate faciliteaza incarcarea imaginilor statice impresionante. Indepliniti-va aspiratiile

Ridicati stacheta calitatii fotografice, cu imagini statice si filme bogat detaliate. Obtineti fotografii de 24,2 megapixeli cu orice subiect, la o calitate perfecta pentru imprimare, precum si segmente video clare cu scene nocturne. Performanta AF profesionala
Sistemul AF de top al aparatului foto D7200 fixeaza subiectul cu o precizie incredibila. Avand o sensibilitate de pana la -3 EV, permite o captare remarcabila a subiectului, chiar si in conditii de intuneric. Excelati in lumina scazuta
Obtineti imagini mai clare, mai curate si mai bine definite la sensibilitati ISO mari. Gratie unui interval de sensibilitati ISO de 100–25600, puteti sa fotografiati cu incredere utilizand lumina disponibila. Cinematografie
Inregistrati cu usurinta segmente video impresionante. Dispunand de un corp usor si de caracteristici video mostenite de la aparatele foto profesionale Nikon, D7200 este visul realizatorilor de materiale video. Impartasiti-va viziunea
Tehnologiile Wi-Fi si NFC (Near Field Communication) incorporate faciliteaza incarcarea fotografiilor impresionante prin intermediul unui dispozitiv inteligent. Fotografiere continua rapida

Fotografiati cu pana la 6 fps in format DX si cu pana la 7 fps in modul de decupare 1,3x. Memoria tampon de mare capacitate a aparatului foto va permite sa inregistrati pana la 27 de imagini RAW de 12 biti si pana la 100 de imagini JPEG de inalta calitate, intr-o singura serie de mare viteza.


Fotografiere continua nelimitata
Produceti fotografii spectaculoase cu dare de lumina. Fotografiati in mod de declansare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung si inregistrati cate imagini va permit cardurile de memorie si durata de functionare a acumulatorului.


Filme cu efect de trecere a timpului
Inregistrati secvente cu efect de trecere a timpului, cu tranzitii cursive ale expunerii. Utilizati modul de „fotografiere trecere timp” al aparatului foto pentru a salva imaginile ca fisiere film si pentru a vizualiza cu redare rapida evenimentele care se deruleaza lent.

Picture Control 2.0
Preluati controlul deplin asupra detalierii, contrastului, luminozitatii, nuantei si saturatiei cand inregistrati imagini statice si video. Simplificati operatiile de post-productie cu setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; obtineti detalii clare cu setarea Claritate. Setarile se pot ajusta vizual in timp ce fotografiati; de asemenea, puteti eficientiza procesul de fotografiere salvand diferite optiuni pentru filme si imagini statice intr-un meniu dedicat. Detalii bogate, cu 24,2 megapixeli: atingeti un nou nivel de calitate a imaginii. Fiind proiectat special fara filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine in format DX al aparatului foto D7200 utilizeaza la maximum rezolutia de 24,2 megapixeli, pentru a inregistra clar imagini cu interval dinamic larg, zgomot redus si gradatii de culori bogate.

EXPEED 4: Sporeste performanta generala a aparatului foto, pentru rezultate superioare. Permite reproducerea exceptionala a imaginilor, asigura performante ISO remarcabile, precum si utilizarea unor cadente de cadre superioare la inregistrarea filmelor.

AF Multi-CAM 3500 II cu 51 de puncte: cu un sistem de focalizare automata mostenit de la aparatele foto profesionale de la Nikon, D7200 ofera o precizie fenomenala. Sistemul este sensibil pana la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F), astfel incat sa puteti fotografia clar, chiar si in intuneric. Cincisprezece senzori de tip cruce aflati in centru asigura o captare superioara a subiectului. Un punct central este compatibil cu f/8, permitand mai multe combinatii obiectiv-teleconvertor.

Decupare 1,3x: obtineti o raza de actiune suplimentara, o viteza mai mare si o acoperire AF mai larga. Modul de decupare extinde de 1,3 ori raza de actiune a obiectivelor DX, aproape dubleaza efectul telefotografic al obiectivelor FX si va permite sa fotografiati cu pana la 7 fps. De asemenea, acest mod permite celor 51 de puncte de focalizare ale sistemului AF sa acopere intregul cadru.

D-Movie cu zona multipla: inregistrati materiale video de calitate cinematografica, cu zgomot redus considerabil, in mai multe formate de cadru. Inregistrati filme Full HD in format DX la cadente de pana la 25p/30p sau comutati in modul de decupare 1,3x, pentru a obtine o distanta telefotografica suplimentara si a inregistra la cadente de pana la 1080/50p/60p. Aparatul foto ofera o iesire HDMI curata, plus inregistrarea simultana a segmentelor de rezolutie completa in aparatul foto si pe un dispozitiv de inregistrare extern.

Libertate in realizarea filmelor: o gama de setari va permite sa preluati controlul deplin asupra segmentelor video. Obtineti tranzitii cursive intre zonele intunecate si cele luminoase, utilizand controlul automat al sensibilitatii ISO in modul M. Fotografiati in modul „Zebra” pentru a vedea pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe. Aplicati setarea Uniform din gama de optiuni Picture Control pentru a facilita prelucrarea culorilor in etapa de post-productie. Un meniu dedicat pentru filme va permite sa grupati intr-un singur loc toate setarile pentru filme.

Sunet de inalta fidelitate: inregistrati filme care vor reda sunetul asa cum l-ati setat utilizand optiunile avansate de care dispune D7200 pentru controlul audio. Puteti sa selectati intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vantului poate fi redus cand se inregistreaza cu microfonul incorporat. Oferindu-va libertatea de a inregistra sunetul direct de la sursa, microfonul fara fir Nikon ME-W1 inregistreaza sunet de inalta calitate de la maximum 50 m.

Vizor luminos: ofera o acoperire a cadrului de aprox. 100% si o vizibilitate exceptionala in mediul exterior, chiar si in situatii dificile cu iluminare din spate. Dispune de un element de afisaj EL organic, asigurand un afisaj de informatii luminos, cu contrast ridicat si un consum redus de energie.

Monitor cu culori reglabile: reglati in orice sens balansul de culoare si luminozitatea ecranului, pentru a corespunde preferintelor personale. Ecranul LCD RGBW anti-reflexie de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, permite o operare simpla in orice conditii.

Rezistent si durabil: fiind conceput pentru a face fata diverselor situatii, corpul aparatului foto D7200 este rezistent la praf, la intemperii si la socuri prin cadere. Capacele superior si posterior sunt confectionate din aliaj de magneziu, pentru a imbunatati durabilitatea, iar unitatea obturatorului este testata la 150.000 de declansari. Obiective NIKKOR: D7200 este compatibil cu gama completa de obiective in format DX, precum si cu o gama larga de obiective FX de la Nikon. Cu exceptionala lor putere de rezolutie, obiectivele NIKKOR ofera rezultate excelente, iar dimensiunile compacte ale obiectivelor in format DX prezinta un avantaj considerabil atunci cand doriti sa calatoriti cu un echipament usor sau sa fotografiati de la mare distanta. Fotografiati in modul de decupare 1,3x si puteti extinde acoperirea telefotografica a unui obiectiv precum AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G la 390 mm (echivalent).

Blit incorporat: cu control blit i-TTL inteligent si functie de dispozitiv de comanda, care va permite sa declansati si sa controlati fara fir, utilizand aparatul foto, pana la doua grupuri de dispozitive Nikon Speedlight aflate la distanta.

Sistem creativ de iluminare: utilizati aparatul foto D7200 cu o gama de dispozitive Speedlight versatile, pentru o fotografiere creativa cu blit montat sau nu pe aparatul foto. Sistemul creativ de iluminare de la Nikon, lider in domeniu, include blituri rapide de elita, precum SB-700, dar si unitati de blit precum SB-500, care incorporeaza o lampa LED de mare intensitate, ideala pentru inregistrarea filmelor.

Operare de la distanta: accesoriile dedicate va ofera optiuni multiple de transmitere a imaginilor si control fara fir. Declansati aparatul foto de la distanta, prin intermediul unui dispozitiv inteligent, utilizand functia Wi-Fi incorporata a aparatului foto si aplicatia dedicata WMU.¹ Pentru a avea un control si mai precis la fotografierea fara fir, utilizati transceiverul fara fir WR-R10 si transmitatorul fara fir WR-T10 sau controlati setarile aparatului foto cu telecomanda fara fir WR-1. Pentru a va conecta la Ethernet si la reteaua LAN fara fir, utilizati transmitatorul de date optional UT-1 impreuna cu transmitatorul fara fir WT-5.

Tehnologie NFC: transferati cu usurinta imaginile pe un dispozitiv inteligent compatibil NFC. Pur si simplu atingeti aparatul foto D7200 de un dispozitiv inteligent si puteti transfera imaginea afisata pe ecranul LCD al aparatului foto.

Design cu consum redus de energie: fotografiati mai mult timp, cu aceeasi energie incarcata in acumulator.
Inregistrati pana la 1.110 imagini statice si pana la 80 de minute de film³ cu o singura incarcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact si usor.

Suporturi de stocare: doua fante pentru carduri SD permit o experienta de fotografiere cursiva. Ambele fante pentru carduri sunt compatibile cu cardurile SDXC si UHS-I de mare capacitate.

Software inclus: continuati procesul creativ dupa fotografiere. Aplicatiile software dedicate de la Nikon ofera modalitati cuprinzatoare de a importa, organiza, edita si partaja fotografii sau secvente de film. Beneficiati de o gama larga de optiuni de editare pentru fisierele de film, inclusiv de posibilitatea de a ajusta parametrii optiunilor Picture Control. Profitati de functiile care permit incarcarea instantanee pe retelele de socializare.

Accesorii compatibile

Specificatii

Blitz

Blitz extern TTL
Blitz integrat Ridicare manuala prin actionarea butonului

Ecran/Vizor

Ecran LCD (inch) 3.2
Vizor Electronic
Touchscreen Nu

Senzor

Rez. senzor (Mp) 24.2
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Puncte de focalizare Se poate selecta dintre 51 sau 11 puncte de focalizare

Obiectiv

Montura Nikon F

Captare imagine

Expunere 1/8000 - 30 secunde
Cadre pe secunda 6
Rezolutii foto 6000 x 4000 4496 x 3000 2992 x 2000 4800 x 3200 3600 x 2400 2400 x 1600 6000 x 3368 4496 x 2528 2992 x 1680 4800 x 2696 3600 x 2024 2400 x 1344
Sensibilitate ISO 100 - 25600
Balans alb Reglare fina disponibila pentru toate optiunile Automat Incandescent Fluorescent Blit Umbra Presetare manuala Lumina directa a soarelui
Declansare automata (sec) 2 / 5 / 10 sau 20 sec
Efecte foto portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; apus; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; mancare; vedere nocturna; schita color; efect de miniaturizare; culoare selectiva; silueta; highkey; lowkey
Format poze (tip fisier) NEF (RAW) JPEG

Captare filme

Format inregistrare video Full HD
Format video MOV (H.264)
Rezolutii film 1920 x 1080 (Full HD) 1280 x 720 (HD)

Conexiuni

Interfata USB USB
Interfata 1 x audio line-in 1 x audio line-out
Iesire HDMI Mini HDMI - C type
Wi-Fi 802.11 b 802.11 g

Altele

Alimentare: Li-Ion EN-EL15
Dimensiuni (W x D x H mm) 135.5 x 106.5 x 76
Greutate 765 g
Culoare Negru
Tip DSLR

Pachet standard

Accesorii incluse Acumulator Li-ion EN-EL15 incarcator MH-25a Capac ocular DK-5 Cablu USB Incarcator Vizor din cauciuc DK-23 curea AN-DC1

Producator: Nikon

eMAG.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Folosite impreuna

Review-uri

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Alti utilizatori au fost interesati si de...

Intrebarile si raspunsurile clientilor

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si poti primi raspuns de la comunitate.